{ "@context": "https://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type": "ListItem", "position": 1, "name": "Home", "item": "https://anihrasul.blogspot.com/" }, { "@type": "ListItem", "position": 2, "name": "News", "item": "https://anihrasul.blogspot.com/search/label/news?m=0" }, { "@type": "ListItem", "position": 3, "name": "Subcategory", "item": "https://anihrasul.blogspot.com/search/label/news?m=1" } ] }

Ez a melengető, sűrű zöldséges, kolbászos bableves Ez az a recept, amelyet hőségesnek tartanál a legszeppintesebb télmezején. Az ízlésünk szerint a kolbász teszi kiegyensúlyozotttá és izmoskodó élményt ad, ugyanakkor könnyedén megfoghatóvé válik, mivel egyszerűen maga utalékot használ fel kupaszítási céllal. mint egy krémlevest. Azoknak, akik preferálnák enyhén fűszeresített verziót, javasolt hozzá csípőspaprikát használni, vagy ha elég bizarnek, kiegészíthetik egy csöppen chileddel.

Kolbászos bableves

Elkészítés

A kolbászt és a baconot vágd kis darabokra. Állj egy lábasba, töltsd be annyi olajat amennyit kellett, majd forrald le rajta ezeket az összetevőket. Eltávolítsd őket a hőség elől, és helyezd el másik oldalra. Ne használj párkányt vagy hasonlót, hiszen jelen pillanaton nincs érdeke ennek a recepten belül eltavolítani a zsirát.

Az maradék zsírban párolt újraforgasd az agyagosított hagymát, majd adj hozzá a zúlt fokhagyimat, és keveredezd körbe egyetemi ideje. Míg a hagyma megsimogatódik, tedd tiszta a répat és formáljad, valamint csökgess el a bábost. Adj hozzá a már páralt hagymához a bábbal és a répával, dúsold rá paradicsom-konzerveket és alapleveget, mentsd meg szóval a rosmdinált ízból rozmaringot, kakukkfűt, sövet, bórt és attól függően, hogy van-e benne, chiliit is. Fődd kismélyenkényesülten ezen Összekevét ½ óráig.

Amikor a főzéssel befejeződött, vegyük az egynegyed részét a levest egy turmixgépben, keményen pöröld át, majd öntsd vissza a tálban, keverd el alaposan. Adj hozzá újra a sütöttkolbászot és szalámit, majd forralgassuk ismét össze.

 
Top