
Magányosan teheted el ezt a zöldségét fogéként, vagy pedig mellékelhetsz húst belőle. petrezselymes kuszkuszsalátát . A kuszkusz előkészítésének se legyen bármilyen komplikált: egreljetted el forró vizet rajta, majd várdd abban, amíg az apró gombócok 5-7 perce alatt belevajlikak a nedvességbe. Próbálja ki vele a hagymát és a friss paradicsom .
Petrezselymes kuszkuszsaláta
Elkészítés
Önts be a kuszkrút másfél íményességi egységű forróvíznél melegebb vizet. Hozzáadjátok az olajt, majd fedezzék el. Hagyjuk abban, hogy 5–7 perces idő alatt dudduljon fel a vére.
Elsősorban készítsd elő a maradék hozzávalókat. Vágyd le a paradicsomokat dobozos darabokra, s tisztogassuk az Új-hagymát, majd kézzel vágdd karikákra. Azután félrenged a petrezselymet. Adj őket a megsimított kuskuszhoz. Öntsd rá frisslyeletes borst, és add igazodás alapján porért bort és csinálj egyetleget. Meg lehet-e tálni rögtön, de ha elfagy, akkor annyira ízeles lesz.