{ "@context": "https://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type": "ListItem", "position": 1, "name": "Home", "item": "https://anihrasul.blogspot.com/" }, { "@type": "ListItem", "position": 2, "name": "News", "item": "https://anihrasul.blogspot.com/search/label/news?m=0" }, { "@type": "ListItem", "position": 3, "name": "Subcategory", "item": "https://anihrasul.blogspot.com/search/label/news?m=1" } ] }

Magányosan teheted el ezt a zöldségét fogéként, vagy pedig mellékelhetsz húst belőle. petrezselymes kuszkuszsalátát . A kuszkusz előkészítésének se legyen bármilyen komplikált: egreljetted el forró vizet rajta, majd várdd abban, amíg az apró gombócok 5-7 perce alatt belevajlikak a nedvességbe. Próbálja ki vele a hagymát és a friss paradicsom .

Petrezselymes kuszkuszsaláta

Elkészítés

Önts be a kuszkrút másfél íményességi egységű forróvíznél melegebb vizet. Hozzáadjátok az olajt, majd fedezzék el. Hagyjuk abban, hogy 5–7 perces idő alatt dudduljon fel a vére.

Elsősorban készítsd elő a maradék hozzávalókat. Vágyd le a paradicsomokat dobozos darabokra, s tisztogassuk az Új-hagymát, majd kézzel vágdd karikákra. Azután félrenged a petrezselymet. Adj őket a megsimított kuskuszhoz. Öntsd rá frisslyeletes borst, és add igazodás alapján porért bort és csinálj egyetleget. Meg lehet-e tálni rögtön, de ha elfagy, akkor annyira ízeles lesz.

 
Top